Με ποιον τρόπο

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του τρόπου επικοινωνίας μας και επομένως του πώς θα γίνονται οι συνεδρίες. Εδώ παραθέτονται λεπτομέρειες σχετικά με την κάθε επιλογή καθώς και το κόστος τους.

 

Επίσκεψη στο γραφείο
Οι συνεδρίες γίνονται στο χώρο του γραφείου μου που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Το ραντεβού κλείνεται είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email σε μια συμβατή ώρα και μέρα.

Οι συνεδρίες κρατούν μια ώρα (60 λεπτά).

 

Μέσω τηλεφώνου
Υπάρχει δυνατότητα η συνεδρία να γίνει μέσω τηλεφώνου. Συγκεκριμένα αφού έχουμε μια πρώτη επικοινωνία και συμφωνήσουμε σε κοινή ώρα και μέρα, με καλείτε στο τηλ. 2310 236644 και κάνουμε τη συνεδρία.

Η συνεδρία διαρκεί 60 λεπτά και η χρέωση του τηλεφωνήματος επιβαρύνει εσάς.

 

Μέσω email
Στην συγκεκριμένη κατηγορία οι συνεδρίες γίνονται ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας ανταλλαγή γραμμάτων (emails). Αφού έχουμε μια αρχική επικοινωνία θα συμπληρώσετε το βασικό ερωτηματολόγιο. Αυτό βοηθά να δούμε αν είμαι η κατάλληλη σε σχέση με το θέμα που σας απασχολεί για να σας βοηθήσω. Όταν συμφωνήσουμε τη μεταξύ μας συνεργασία, τότε διαβάζετε και αποδέχεστε το συμβόλαιο συνεργασίας και ξεκινάμε την αποστολή ηλεκτρονικών γραμμάτων μεταξύ μας.

Προτείνω για λογούς ασφαλείας, η αποστολή να γίνεται χρησιμοποιώντας κωδικοποίηση -δηλ. να μην μπορούν τα γράμματα αυτά να διαβαστούν από άλλους. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιώ τη διεύθυνση hushmail.com και προτείνω να την κατεβάσετε και εσείς από το παρακάτω link Hushmail. Είναι χωρίς κόστος και όλες οι πληροφορίες θα είναι κωδικοποιημένες.

Μια διαφορά σε σχέση με άλλες μορφές θεραπείας είναι ότι η ανταλλαγή email είναι άχρονη δηλ. όταν μου στείλετε το πρώτο γράμμα δεν θα σας απαντήσω άμεσα, αλλά μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Επίσης μπορούμε να προαποφασίσουμε τον αριθμό των γραμμάτων που θα στείλουμε συνολικά π.χ. να στείλουμε σύνολο 4 γράμματα ή 6 κτλ.

Προκειμένου να ξεκινήσει οποιαδήποτε online μορφή θεραπείας χρειάζεται να έχετε συμπληρώσει το βασικό ερωτηματολόγιο και να έχετε αποδεχτεί τους όρους του συμβολαίου συνεργασίας.

 

Μέσω Skype (videο, chat)
Η επιλογή αυτή σημαίνει ότι κάνουμε τη συνεδρία είτε χρησιμοποιώντας chat, δηλαδή γράφουμε σε πραγματικό χρόνο ο ένας στον άλλον μέσω του προγράμματος Skype, είτε μέσω video όπου βλέπουμε ο ένας τον άλλον, αλλά η συνεδρία γίνεται μέσω υπολογιστή. Οι συναντήσεις είναι 60λεπτες, εκτός και αν υπάρξει διαφορετική συμφωνία μεταξύ μας.

Ο πάροχος Skype διαθέτει σύστημα ασφαλείας και οι πληροφορίες θα είναι κωδικοποιημένες, είτε κάνουμε χρήση του chat, είτε του video. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα Skype χρησιμοποιώντας το παρακάτω link (σε περίπτωση που δεν είστε ήδη χρήστης των υπηρεσιών του) Skype.

Αφού έχουμε μια αρχική επικοινωνία θα συμπληρώσετε το βασικό ερωτηματολόγιο. Αυτό βοηθά να δούμε αν είμαι η κατάλληλη σε σχέση με το θέμα που σας απασχολεί για να σας βοηθήσω. Όταν συμφωνήσουμε τη μεταξύ μας συνεργασία τότε διαβάζετε και αποδέχεστε το συμβόλαιο συνεργασίας και ξεκινάμε την διαδικτυακή θεραπεία.