Επικοινωνία

Πώς μπορώ να ξέρω πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος σωστός αριθμός συνεδριών που μπορείς να έχεις μια και αυτό εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων όπως την ίδια την υφή του προβλήματος, την οικονομική δυνατότητα κτλ. Σαν μέσος όρος οι 6 συνεδρίες μπορεί να βοηθήσουν σε ένα πρώτο ξεκαθάρισμα αυτών που σε προβληματίζουν αλλά μπορούμε να ξεκινήσουμε με μία και να δούμε πως λειτουργεί αυτό για σένα.

Πόσο συχνά θα επικοινωνούμε;

Αυτό που προτείνεται στην αρχή είναι οι συναντήσεις να είναι εβδομαδιαίες (εκτός από τα γράμματα που λειτουργούν διαφορετικά) ώστε να μπορούμε να κατανοήσουμε αυτό που σε προβληματίζει, να αναπτυχθεί η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια μεταξύ μας και επίσης να μην συμβαίνουν πολλά γεγονότα στον ενδιάμεσο χρόνο που θα χρειάζονται να αναλυθούν και έτσι να μην μένει χρόνος για να προσεγγίσουμε την καρδιά του προβλήματος. Αν όμως αυτό για οποιονδήποτε λόγο σε δυσκολεύει, θα ακολουθήσουμε τους δικούς σου ρυθμούς. Άλλωστε ο σκοπός είναι αυτό να λειτουργεί και να βοηθάει εσένα!

Αν χρειαστεί να αλλάξω το ραντεβού;

Θα έχουμε ανταλλάξει αριθμούς κινητών τηλεφώνων ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε σε περίπτωση που κάτι έκτακτο συμβεί όπως μια ξαφνική αλλαγή ραντεβού. Αν πάλι υπάρχει χρόνος μπορείς να με ειδοποιήσεις μέσω e-mail, όπως θα κάνω και εγώ σε περίπτωση που εμένα μου προκύψει κάτι!

Αν υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεση τι κάνουμε;

Αν δεν μπορούμε να συνδεθούμε για οποιονδήποτε τεχνικό λόγο, θα επικοινωνήσουμε μέσω κινητού τηλεφώνου (sms) για να κανονίσουμε το επόμενο ραντεβού.